Laatste nieuws

Straks kan het weer!

We hebben op korte termijn nog enkele periodes beschikbaar. Op De Hoof is meer dan voldoende ruimte om 1,5m afstand aan te kunnen houden zodat u verantwoord uw programma kunt organiseren. Kijk naar onze last-minutes. Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

de hoof groepsaccommodaties maaltijdserviceHeerlijk als u na een drukke dag aan kunt schuiven voor het eten! Als u niet zelf aan de slag wilt in onze keuken, dan verzorgen wij de maaltijd graag voor u.

De maaltijden worden in buffetvorm verzorgd op het door u gewenste tijdstip. Alles wordt vers en ter plaatse bereid. Dieetwensen of een vegetarisch alternatief? Laat het ons even weten.

 

Prijzen per persoon

 

 

Ontbijt
Lunch
Extra's ontbijt en lunch:
   Eitje, cornflakes, muesli en yoghurt
   Soep
   Warme snack
Lunch De Hoof
Diner (1-pans gerecht)
Diner (3-gangen)
BBQ
Koud/warm buffet v.a.
Koffie/theepauze (i.c.m. catering)

€ 5,50
€ 5,50

€ 1,75
€ 2,25
€ 2,00
€ 8,50
€ 8,50
€ 10,75
€ 11,75
€ 16,50
€ 1,25

Voor een uitgebreidere beschrijving van de maaltijden, klik hier. Voor een geheel verzorgd verblijf doen wij u graag een voorstel. Onze maaltijdservice is ook goed te combineren met onze snackservice.

Prijswijzigingen voorbehouden.