Laatste nieuws

2018 glasvezel!

Het buitengebied van Someren wordt voorzien van glasvezel. In het najaar 2018 wordt De Hoof aangesloten en kunnen we onze gasten van supersnel internet v... Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

Al vele muziekverenigingen uit binnen- en buitenland hebben hun plek gevonden op De Hoof. Of het nu gaat om een koor, harmonie, fanfare, drumband, danstheater of symfonieorkest: De Hoof is de ideale locatie. Ook in hartje winter!

Muziek Muziek Muziek Muziek Muziek

De Hoof beschikt over 3 grote zalen met een prima akoestiek, waarin een groot muziekgezelschap bijzonder goed kan repeteren. Voor de zalen zijn ruim 300 stoelen beschikbaar. De congreshal biedt ruimte voor een symfonie-orkest in volledige bezetting.

Naast deze zalen beschikken alle hoeves over kleinere zaaltjes voor uw (deel)repetities. Oftewel, De Hoof heeft alles te bieden voor een muzikaal samenzijn.

En wat is uw argument om voor De Hoof kiezen?