Laatste nieuws

2018 glasvezel!

Het buitengebied van Someren wordt voorzien van glasvezel. In het najaar 2018 wordt De Hoof aangesloten en kunnen we onze gasten van supersnel internet v... Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

Tientallen sportorganisaties en -verenigingen hebben De Hoof gevonden voor hun jaarlijkse toernooi of trainingskamp. Met onze vele recreatievelden en sportvelden wordt ieder sportkamp een succes!

Het buitenterrein met twee grote en twee kleine voetbalvelden, 4 volleybalvelden en tal van recreatieveldjes is zeker groot genoeg voor de buitensportactiviteiten / trainingskamp / teambuilding van de uw club, ook voor de senioren! Onze velden zijn egaal en van goede kwaliteit: voor een blessurevrije training.

Naast de sfeervolle hoeves bieden we veel faciliteiten binnen en buiten die prima geschikt zijn voor uw sportactiviteiten. In onze sporthal kunt u ook met slecht weer terecht.

En wat is uw argument om voor De Hoof kiezen?