Laatste nieuws

Voorjaar 2024

Nog op zoek naar een locatie voor uw voorjaarskamp? We hebben in juni 2024 enkele mogelijkheden beschikbaar. Kijk naar het overzicht. Lees verder

Buitenzwembad De Diepsteeckel

Het prachtige buitenzwembad De Diepsteeckel in Someren is open van 1 mei - 1 september. Het buitenbad met zonneweide en glijbaan is prachtig gelegen en is ... Lees verder

HEMELVAART 2024 last-minute!

Wegens annnulering LAST MINUTE HEMELVAART 2024: periode 8-12 mei 2024. Informeer naar de mogelijkheden! Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

1. U bent met een grote tot zeer grote groep

De Hoof heeft een grote capaciteit (70-500 personen) en - nog belangrijker - al onze hoeves en faciliteiten zijn ingericht op grote groepen.Congreshal Het ombouwen van een (eet)zaal voor het volgende programma-onderdeel is niet nodig, u verplaatst gewoon uw groep naar een andere zaal. In Hoeve Schoot bevinden zich een sporthal, een congreshal, een grote muziekkelder en 6 vergaderzalen van diverse afmetingen.

2. U wilt niet afhankelijk zijn van het weer

Slechtweer voorziening in de SporthalU - als organisator - bent een optimist, en gaat uit van droog en zonnig weer. Maar u bent ook een realist, dus een slecht-weer programma maakt u ook. Het is dan wel fijn als u beschikt over ruim voldoende binnenfaciliteiten, waar u een volwaardig programma in kunt draaien.


3. U wilt lekker naar buiten kunnen

Eén van de vele recreatie- en sportveldenUw repetities of uw kerkdiensten zijn binnen. Maar tussendoor wilt u lekker uitwaaien en actief bezig zijn. De Hoof beschikt met haar 5,5 ha terrein over vele recreatievelden, sportvelden en een prachtig buitenterrein.

4. U wilt niet verblijven in betonnen dozen

De authentieke bouwstijl van De HoofOnze hoeves zijn gebouwd in authentieke Brabantse boerderijstijl, daaromheen een traditioneel boerenerf met beukenhagen en leilinden. Een sfeervolle omgeving en u hebt niet in de gaten dat u op bezoek bent bij één van de grootste groepsaccommodaties van Nederland.



5. U wilt verstandig omgaan met uw budget

Wij weten dat het een heel gepuzzel is om de begroting rond te krijgen. Dan is het wel plezierig als u merkt dat De Hoof veel biedt voor een zeer acceptabele prijs.