Laatste nieuws

Straks kan het weer!

We hebben op korte termijn (Januari-Februari) nog enkele periodes beschikbaar. Met méér dan voldoende ruimte om verantwoord uw programma kunt organiseren. Kijk naar onze last-minutes. Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

   Voortgezet onderwijs    

Educatie, outdoor én vermaak past prima in een meerdaags arrangement

Met onze grote congreshal, sporthal, workshopzaaltjes en muziekkelder combineert u moeiteloos een educatief programma met ontspanning op hetzelfde terrein.

VolleybalU stelt zelf uw eigen activiteitenprogramma samen - en De Hoof ondersteunt u graag met advies en hulp. 

Het mooie buitenterrein (5 ha) heeft recreatievelden en sportvelden met voetbaldoelen en volleybalnetten. Op onze binnenplaats zijn 2 tafeltennis-tafels en staan buitentafels- en banken klaar voor gebruik. 

Het omliggende buitengebied en gezellige dorp Someren leent zich voor een wandeling, vossenjacht of avontuurlijke dropping. En 's avonds een kampvuur op onze mooie kampvuurplaats!

Arrangement

Wilt u minder tijd kwijt zijn aan voorbereidingen, dan organiseren wij desgewenst arrangementen op maat, waarbij de catering en activiteiten incl. vervoer voor u wordt geregeld. Bijvoorbeeld:
- 2 dagen verblijf inclusief 2x onbtijt, 2x lunchpakket en 2x avondeten
- een gezellige puzzeltocht in het buitengebied of dorp (ca. 2 uur)
- een zeskamp op één van onze mooie sportvelden
- gebruik van recreatievelden en binnenfaciliteit zoals de sporthal, congreshal of muziekkelder

Informeer naar de mogelijkheden.

Organiseert u zelf het programma, maar wilt u de maaltijden laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook. U mag uiteraard ook bij ons verblijven op basis van zelfverzorging.

 

En wat is uw argument om voor De Hoof kiezen?