Laatste nieuws

Straks kan het weer!

We hebben op korte termijn (November-December-Januari) nog enkele periodes beschikbaar. Met méér dan voldoende ruimte om verantwoord uw programma kunt organiseren. Kijk naar onze last-minutes. Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

de hoof groepsaccommodaties maaltijdserviceHeerlijk als u na een drukke dag aan kunt schuiven voor het eten! Als u niet zelf aan de slag wilt in onze keuken, dan verzorgen wij de maaltijd graag voor u.

De maaltijden worden in buffetvorm verzorgd op het door u gewenste tijdstip. Alles wordt vers en ter plaatse bereid. Dieetwensen of een vegetarisch alternatief? Laat het ons even weten.

 

Prijzen per persoon

 

 

Ontbijt
Lunch
Extra's ontbijt en lunch:
   Eitje, cornflakes, muesli en yoghurt
   Soep
   Warme snack
Lunch De Hoof
Diner (1-pans gerecht met toetje)
Diner (3-gangen)
BBQ
Koud/warm buffet v.a.
Koffie/theepauze (i.c.m. catering)

€ 5,50
€ 5,50

€ 1,75
€ 2,25
€ 2,00
€ 8,50
€ 9,00
€ 10,75
€ 11,75
€ 16,50
€ 1,25

Voor een uitgebreidere beschrijving van de maaltijden, klik hier. Voor een geheel verzorgd verblijf doen wij u graag een voorstel. Onze maaltijdservice is ook goed te combineren met onze snackservice.

Prijswijzigingen voorbehouden.