Laatste nieuws

Straks kan het weer!

We hebben op korte termijn (November-December-Januari) nog enkele periodes beschikbaar. Met méér dan voldoende ruimte om verantwoord uw programma kunt organiseren. Kijk naar onze last-minutes. Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

Waar is het nog mooier om een voetbalkamp te organiseren dan daar waar alles voor handen is. Bij groepsaccommodatie De Hoof beschikt u over een drie uitstekende accommodaties, tal van sportvelden en een sporthal voor als het weer tegen zit.

Voetbalkamp op De Hoof Voetbal training

Op onze sportvelden kunt u beschikken over twee sets wedstrijddoelen (7,32x2,44m) en twee set junior (5,00x2,00m) voetbaldoelen. Dus of u nu op kamp gaat met de kleintjes, met de gehele club of met alleen de volwassenen, op De Hoof is er voor ieder wat wils.

Clubs uit de gemeente staan open voor een vriendschappelijk partijtje op één van de vele kunstgrasvelden die Someren rijk is.