Laatste nieuws

Voorjaar 2024

Nog op zoek naar een locatie voor uw voorjaarskamp? We hebben in juni 2024 enkele mogelijkheden beschikbaar. Kijk naar het overzicht. Lees verder

Buitenzwembad De Diepsteeckel

Het prachtige buitenzwembad De Diepsteeckel in Someren is open van 1 mei - 1 september. Het buitenbad met zonneweide en glijbaan is prachtig gelegen en is ... Lees verder

HEMELVAART 2024 last-minute!

Wegens annnulering LAST MINUTE HEMELVAART 2024: periode 8-12 mei 2024. Informeer naar de mogelijkheden! Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

Er komt nogal wat kijken bij de organisatie van een verblijf en programma voor een grote groep! Graag nemen wij voor u werkzaamheden uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan andere zaken kunt besteden.

linnenservice podiumdelen WIFI kampvuur op stookplaats

Zeker als uw deelnemers van verder weg komen of niet in de gelegenheid zijn om eigen beddengoed mee te nemen, is het handig om gebruik te maken van onze linnenservice.

Voor het opbouwen van een podium kunt u podiumdelen bij ons huren. Ook kunnen wij u op vele andere wijzen ondersteunen met invulling van uw programma.

Wij werken al geruime tijd samen met een aantal externe dienstverleners, met goede ervaringen, waardoor wij instaan voor de kwaliteit. Omdat wij deze services in grote hoeveelheden inkopen, kunnen wij deze u voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

De prijs is uiteraard belangrijk, maar minstens zo belangrijk is dat wij uw zorg uit handen nemen. Hierdoor blijft meer tijd over voor het inhoudelijke deel van uw programma.