Laatste nieuws

Voorjaar 2018 glasvezel!

Het buitengebied van Someren wordt voorzien van glasvezel. In het voorjaar 2018 wordt De Hoof aangesloten en kunnen we onze gasten van supersnel internet... Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

Hoeve ter Hofstad biedt heeft 120 slaapplaatsen verdeeld over 20 slaapkamers (download slaapkamerindeling) op de begane grond en de eerste verdieping.

De recreatiezaal heeft zitplaatsen voor wel 200 personen, en kan met een schuifwand in tweeën gesplitst worden. In de zaal bij de keuken is een gezellige bar met tap.

Hoeve Ter Hofstad vanaf de binnenplaats Keuken Hoeve Ter Hofstad Gang met slaapkamers Hoeve Ter Hofstad

De grote bedrijfskeuken met horeca-apparatuur is ingericht om te koken groepen van wel 400 personen. De keuken is voorzien van een grootkeuken fornuis, braadslede, combisteamer 10xGN, magnetron, twee grote koelkasten, vrieskist en een vaatwasser. Bij de bar vindt u professionele koffiezetapparatuur.

Recreatiezaal aanzicht op bar Hoeve ter Hofstad vanaf recreatieveld Terras Hoeve ter Hofstad

Naast Hoeve ter Hofstad ligt een zonnig terras en de BBQ-overkapping (luchtfoto voorzijde / achterzijde).