Laatste nieuws

2019 glasvezel

Het buitengebied van Someren is voorzien van glasvezel, en we kunnen onze gasten van supersnel internet voorzien! Lees verder

2019 last-minute!

Zoekt u nog een locatie? Het weekend van 28 september 2019 en 19 oktober 2019 is nog ruimte vrij met last-minute korting. Informeer naar de mogelijkheden! Lees verder

Beamer en/of geluidsset nodig?

Heeft u een presentatie, of een bonte avond in de muziekkelder, of wilt u met z'n allen film kijken: geen probleem! De Hoof beschikt over diverse beamers, projectieschermen en geluidsets die u bij ons kunt huren.... Lees verder

De Hoof is uitstekend geschikt voor grote groepen (van 50 tot 420 personen).

Wie zijn zoal onze gasten?

 • kerken en kerkelijke organisaties. Vele gemeenten binnen de Christelijke, Joodse, Islamitische of andere traditie. Ouderen, gezinskampen, jongeren- en kinderkampen, voor bezinning en verdieping.
   
 • symfonie-orkesten, fanfares, harmoniën, big bands, show bands en koren met een passie voor muziek.
   
 • familie- en vriendenweekenden, verjaardag van opa en oma, familiereunie of een 25-jarige bruiloft.
   
 • onderwijs: lagere en middelbare scholen, en ook speciaal onderwijs voor een kennismakingsprogramma, buitenschoolse onderwijsactiviteiten zoals muziek/theater.
   
 • sporten als voelbalkampen, fietsvereniging, autorally, binnensporten als turnen, judo en tai chi. Een trainingskamp, uitvalsbasis voor een toernooi.
   
 • introductie van de studievereniging of faculteit, als trainingslocatie voor inhoudelijke programma's, congressen voor universiteit/HBO, gezellig samenzijn, ontspannen of een knetterend feest in de muziekkelder.
   
 • culturele of spirituele organisaties uit de hele wereld voor kennismaking, verbroedering of herdenking. 
   

Ook buiten Nederland is De Hoof inmiddels een begrip, al meer dan 50 verschillende nationaliteiten waren bij ons te gast!